Målare Kristianstad

Jesper Tillman Måleri AB – målare Kristianstad

Vi har ett öga
för detaljer

Målare Kristianstad

Välkommen till oss på Jesper Tillman Måleri AB! Vår målerifirma hjälper dig med både invändig och utvändig målning samt tapetsering. Vårt öga för detaljer lyfter varje projekt och ger det där extra. Med fokus på allergi- och miljövänliga material av högsta kvalitet strävar vi efter bästa resultat. Vårt företag är baserat i Kristianstad, men täcker hela Skåne och närliggande områden.

Kontakta oss redan idag om du önskar hjälp med ditt projekt. Låt oss vara en del av att förverkliga dina visioner och idéer!

Målare Kristianstad

Vilka vi är

2019 bestämde jag, Jesper, mig för att starta mitt eget måleriföretag. Detta efter att ha arbetat i måleribranschen i 12 år. Drivkraften låg i min önskan att återuppleva den personliga kundkontakten och praktisera min kompetens. Idag är vi ett team om fyra som strävar efter nöjda kunder. Alla i teamet har goda kunskaper och lång erfarenhet.

Målare Kristianstad

Vad vi gör

Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar, där inget jobb är för stort eller för litet. Vi erbjuder en nöjd kund-garanti och ser till att alla våra kunder snabbt och smidigt får den bästa service och blir helt nöjda. När du anlitar oss för måleriarbeten eller tapetsering kan du som kund utnyttja av ROT-avdraget.

Målare Kristianstad

VÅRA TJÄNSTER

Invändigt måleri

Vi arbetar bland annat med invändigt måleri och erbjuder tjänster som omfattar vägg-, tak- och fönstermålning. Med noggrannhet och skicklighet förvandlar vi ditt hem till en fräsch och inspirerande miljö. Vårt dedikerade team ger liv åt dina idéer och skapar resultat av högsta kvalitet.

Utvändigt måleri

Vi är dina experter på utvändigt måleri. Inom utvändigt måleri arbetar vi huvudsakligen med fasadmålning. Vi tar hand om både puts- och träfasader och ger din fasad en ny fräschör. Givetvis använder vi produkter som ger ett hållbart och snyggt resultat.

Tapetsering

Vi på Jesper Tillman Måleri AB erbjuder kvalitativ hjälp med tapetsering för att förvandla dina utrymmen. Med skicklighet och precision applicerar vi tapeter effektivt och kan på så sätt leverera ett högkvalitativt resultat som överträffar dina förväntningar.

Jesper Tillman Måleri AB

BRUNNSVÄGEN 22, 291 43 Kristianstad
073-352 57 42
Målare Kristianstad